Ученици от ПГСД „Инж. Недьо Ранчев“ сред наградените в проект на Министерство на образованието и науката


 02.06.2023
 Новини

На 1 юни 2023 г. Ученическите проекти бяха наградени от Министерството на образованието и науката на официална церемония. Победителите в конкурса за най-добра ученическа инициатива бяха излъчени от общо 188 предложения от цялата страна. Ученическите съвети представиха проекти в четири категории – „Училище без агресия“ „Изграждане на гражданско съзнание“, „Здравословен и/или екосъобразен начин на живот“ и „Интеркултурно взаимодействие“. Наградите връчи министърът на образованието и науката проф. Сашо Пенов.
Представители на ученическото самоупровление при ПГСД „Инж. Недьо Ранчев“ ( Илия Ангелов и Божидар Василев) приеха грамота от министъра на образованието и науката проф. Сашо Пенов в категория „Интеркултурно взаимодействие“
Церемонията по награждаването се състоя в Деня на детето – 1 юни 2023 г. в Министерство на образованието и науката. След ритуалът по награждаване, заместник-министърът на образованието и науката д-р Мария Гайдарова представи две филмирани истории, изготвени в рамките на кампания на МОН „Училище без агресия“. Учениците се включиха в дискусия и споделиха вижданията си за агресията и справянето с нея.

Sn1 Sn3